Lauatelefon:+86 0755-23698801   E-mail:Kontakt nüüd

Shenzhen Sikexing purification products Co.,Ltd

Maskid on nii olulised, kuidas valida?

Maskid on nii olulised, kuidas valida?

On hästi teada, et näomaskid suudavad tõhusalt kaitsta hingamisteede tolmu, sülje, viiruste ja muude väikeste osakeste eest, kaitstes seeläbi inimeste tervist.

Esimene mask maailmas oli Hiina oma.Vanadel aegadel hakkasid inimesed palees oma ninasid ja ninasid siidist rätikutega katma, et vältida tolmu ja hingeõhu saastamist, nagu näiteks " Li Shu. " : " Kata oma suu kinni ja hirm puudutab inimesi. " ja " Menci Lilou " : " Xi Zi. " Kui sa oled ebapuhas, siis kõik pääsevad su ninast mööda. " Jah.Oma nina peitmine käte või varrukatega on väga ebahügieeniline ja ebamugav teha muid asju.Hiljem, keegi kasutas siidist riiet, et katta su nina ja nina.Oma raamatus " Marco Polo& 35; 39;s Travels " Marco Polo kirjeldab oma 17-aastast Hiinas elamist.Seal on üks neist: " Yuani Dünastia palees katsid kõik inimesed, kes annetasid toitu, oma suu ja nina siidist riidega, et mitte puutuda toitu ja jooki. " Siidkriie sellise suu ja ninaga on originaal mask.

Tuhandeid aastaid hiljem on maskid paljudes riikides muutunud vältimatuks tooteks, kuid tavalistesse peredesse on raske oma sünnikohast siseneda.Isegi mõnedes kohustuslikes tööstuskohtades ei ole seda rakendatud.Mis sul viga on?

Üks

Tööstus

Mõned suured kodumaised ettevõtted on langetanud hindu aasta-aastalt maskides pakkumisskeemides, mis on viinud tehaste varjamiseni, millel on35;103; tellimuste saamise kulude vähendamiseks.Selle tagajärjeks on paratamatult kvaliteedi vähenemine ning lõpuks teevad töötajate tervis järeleandmisi ettevõtte kasumi suhtes.See kehtib endiselt suurettevõtete, VKEde ja töökodade kohta, mis on veelgi nähtamatumad, ning need kulud kõrvaldatakse otseselt kohtades kus where tuleb kasutada maske.

kaks

Kodumajapidamise väli

Keskmisel perel on harva mask.Inimesed on harjunud " probleemide leidmine ja probleemide lahendamine " kuid harva ennetada probleeme ette.Kui keegi perekonnast köhib, võtavad nad tavaliselt esmalt rohtu ja siis lähevad haiglasse süsti tegema.Pärast pikka aega, mõned inimesed saavad nakatada üksteist.Perekond köhib omakorda, kuid nad ei tea, et kanda maski nii kiiresti kui võimalik, et peatada viiruse allikas.

kolm

meditsiiniline väli

Kuigi maskid on lihtsalt vajalik meditsiinivaldkonnas, paljud kasutajad on sügav arusaam sellest, teades, et maski kandmine on tõsised tagajärjed ja isegi eluohtlik, kuid kuna piiratud arusaamist maskid, on võimatu valida sobiv mask või isegi teada, kuidas seda parandada.Kanna seda, et mask saavutaks parema kaitse.

Väike tükk maski võib öelda, et on " lukustamata " Kui asi puudutab hingamise kaitset.Selle maksumus on töötajate või pereliikmete tervisele tühine, kuid miks mitte näha seda igal juhul35;101;?

Autor usub, et on peamiselt mitmeid aspekte: üks on mugavus, ja mask põhjustab paratamatult teatud raskuse ja hingamisteede obstruktsioon (eriti kuumad päevad), nii et kasutaja ei ole lihtne vastu võtta; teiseks, mask kannab meie riigis On vähe inimesi (haruldane ja kummaline);ja on lihtne omada teistsugust nägemust kandjale; pealegi on üldsusel üldiselt ebapiisav arusaam maskidest ja halb teadlikkus ennetusest, mis sünnitab juhuslikku psühholoogiat, et maski kandmine ei muuda midagi, kuni sellel on tõsised tagajärjed Ainult kahetseda ööd.


Maskid on nii olulised, kuidas neid valida?

1.Mask ise peaks olema puhas

Tootmiskulude vähendamiseks tulevad paljud kodumaised odavad maskid töökodadest ja käsitsi keevitamisest.Töötajad ilma treeninguta, ilma kaitsevahenditeta, haaravad oma kulmud ja habemed, ja igasuguseid higi, sülg ja juuksed kokku...Kuidas saab sellises tootmiskeskkonnas toota puhast maski?Seetõttu peaksite valima kvalifitseeritud tootja ja maski, mis on toodetud otsese kontakti kaudu automatiseeritud masinaga, millel ei ole inimese käsi.Kui sa saad valida maski toodetud ennast puhastav tuba, see on parem.

2.Maskid peaksid kasutama kvaliteetseid materjale

See on ikkagi kulukas põhjus.Paljud maskitootjad kasutavad mahajäämusega materjale ja ringlussevõetud materjale ning filterpaberi kvaliteet ei ole standardile lähedane ning selle kaal ei vasta standardile.Maskid toodetud mitte ainult ei suuda saavutada filtreerimise mõju, kuid tooted on jäätmed.Kuidas saab selliseid maske kaitsta?Tervet eesmärki?Tuleb valida uued hügieenilise tasemega materjalid ning asjaomased spetsialistid peaksid olenevalt kasutusvaldkonnast konsulteerima filtri tasemega.

3.Meditsiinilised maskid tuleb desinfitseerida.

Kuna meditsiinivaldkonnas on vaja võtta ühendust immunosupressiooniga patsientidega, ei ole maskid mitte ainult puhtad, vaid ka steriilsed.Paljud internetis müüdavad maskid ütlevad, et nad on steriliseeritud, kuid nad ei suuda esitada mingeid tõendeid.See tundmatu päritolu, testimata maskid ei ole niivõrd kaitsvad tooted kui sissetungijad.Bakterid ja viirused, mida see kannab, kujutavad endast suurt terviseriski kandjale.


Eelmine: No

Järgmine: No